Specialisten

Een huis kopen is een belangrijke stap want een huis is meer dan zomaar een woning. Het is een thuis, een plek waar je jezelf moet kunnen zijn  en waar je met familie en vrienden samen kunt zijn. Toch is lekker wonen  meer dan alleen een fijn huis. Het vraagt om de juiste financiering waarbij je ook voldoende geld overhoudt voor andere dingen in je leven die je belangrijk vindt.

Bij Verbossen Assurantiën en Risicobeheer weten ze alles over het kopen en financieren van een woning. Tenslotte koop je niet zo vaak een huis en raak je er dus niet echt bedreven in. “Het kopen van een huis doe je stap voor stap,” zegt Ben Vermeulen, hypotheekadviseur, “daarom zetten we deze stappen graag samen voor je op een rij. Je kunt bij ons terecht voor alle hypotheeksoorten ongeacht waar de financiering uiteindelijk wordt ondergebracht. Dit hoeft niet altijd bij een bank of verzekeraar te zijn, we kunnen bijvoorbeeld ook familie als uitgangspunt nemen.”

Nieuwbouw

Elke woning en elke koper vraagt om een eigen aanpak. Gaat het bij woningen vaak ook om het energiezuiniger maken, bij een nieuwbouwwoning gaat het meer om hoever je kan maar ook wilt gaan met een hypotheek. Kijken wat goed is voor de klant en meedenken. Omdat Verbossen Assurantiën en Risicobeheer van oudsher ook veel zakelijke klanten heeft, zien ze sneller ook andere mogelijkheden. Daarnaast zijn ze onafhankelijk en kunnen ze goed bekijken bij wie en onder welke voorwaarden jij het beste af bent.

Meer dan een hypotheekberekening

Een hypotheek vraagt om meer dan alleen een berekening. “Het is ook belangrijk om de klant op eventuele risico’s te wijzen en die te verminderen”, zegt Vermeulen. “Dat kan binnen een product maar ook door het risico zelf (deels) weg te nemen of te verlagen. Door onze ervaring, zien wij vaak andere oplossingen. We laten onze klanten dan het verschil of de gevolgen zien zodat ze een bewuste keuze kunnen maken.” Naast de hypotheek kijken ze bij Verbossen en ook wat er gebeurt bij overlijden, bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. De gevolgen van inkomensverlies maken ze inzichtelijk met de Verbossen Inkomensrisicoanalyse.

“Als het niet goed is, zeggen we ook nee.  De wens van de klant is belangrijk maar de mogelijkheden wegen zwaarder”, geeft Vermeulen aan. Een goed advies dus en persoonlijk contact, dat vinden ze belangrijk bij Verbossen. Ze werken daarom standaard met twee vaste aanspreekpunten (een buiten- en een binnendienstmedewerker) zodat een klant de situatie nooit opnieuw hoeft uit te leggen.

Toekomstdromen

Niet alleen nu telt, daarom kijken wij verder dan vandaag. Samen bespreken we je plannen en verwachtingen voor de toekomst. Trouwplannen? Kinderen of misschien een studiefinanciering voor de kinderen? Maar ook als je een eigen bedrijf hebt of plannen in die richting, kan Verbossen je goed adviseren. “We zijn bewust een full service bedrijf waar je terecht kunt voor verzekeringen, pensioenen, hypotheken, maar ook voor een risicoscan en second opinion bij schade”, zegt Vermeulen.

Nazorg

Ook de dekking voor je huis en de inhoud wordt niet vergeten en na het afsluiten van de hypotheek verliezen ze je niet uit het oog en kan de klant altijd op ze rekenen. Zoals bij het vervallen van de rentevast periode, bij een verbouwing, een scheiding of juist samenwonen. Zo zorgen we ervoor dat je altijd met een lekker gevoel blijft wonen. 

Verbossen Assurantiën en Risicobeheer
Tel: 0413 243777
hypotheken@verbossen.nl
www.verbossen.nl

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.